×
Redan medlem?
Glömt ditt lösenord?

Vill du ha någon annans - en otrogen fru kanske passar dig?

Det finns många fetishar och saker som folk går igång på i dagens Sverige. Milfs, Dilfs, ja, även Gilfs är hett just nu. Swingers och gruppsex är andra kategorier, men att ha sin egen upptagna kvinna är något nytt. Konceptet går ut på att du är gift, alltså en otrogen man, och din partner, en otrogen fru av eget val, också är gift med någon annan än dig. Ni träffas och har en sexuell affär precis som vilket annat par som helst, med förutsättningen att er partner inte vet om att hon är en otrogen fru och du en otrogen man. Det som är speciellt med denna typen av sexfetish är just att en otrogen fru ofta är så mycket mer attraktiv i många mäns ögon just för att hon är förbjuden för andra män. Många tänder just på att veta att han inte får lov att vara med denna kvinna och att veta om risken att han kan komma till skada om han blir upptäckt. Våga leka den farliga leken med oss. Träffa en otrogen fru som vill ha dig.

Är du en otrogen man som vill ha en otrogen fru?

Att vänsterprassla med en otrogen fru är inget nytt fenomen. Sidoförhållanden eller otrohet behöver inte alltid betyda att man inte älskar sin partner. En otrogen fru kan likaväl vara otrogen just för att hon vill krydda till sitt sexliv och tycker att det ger lite mer spänning i hennes förhållande. Otrohet är annorlunda från att ha gruppsex eller swingersex med sin partner. Du hade blivit förvånad av att höra att det är väldigt, väldigt vanligt med otrogen dejting i Sverige idag. Par som dejtar men som är otrogna mot varandra för spänningens skull. En kille med en otrogen flickvän som tycker det är hett att veta att andra män också uppskattar hans otrogna fru ibland, men att det är just han som får bli kallad för pojkvän. Var inte rädd för att vara en otrogen fru mot din man - han gör säkert samma sak mot dig. Är du en otrogen fru - gå med idag och träffa andra som dig.

Har du en otrogen fru?

Misstänker du att din kära inte riktigt är ärlig mot dig? Om du har en otrogen fru kan du väl vara en minst lika otrogen man tillbaka. Otrohet i ett förhållande är någonting man måste reda ut och prata om. Men tyvärr är fallet ofta så att saker och ting inte löser sig riktigt och par går isär. Lätta på trycket lite och om du har en otrogen fru bör du veta att du själv kan ge tillbaka med samma mynt. Vår portal för sexkontakter och partners inkluderar många medlemmar som är ute efter just otrohet. Om du har en otrogen fru kan du kanske finna henne just här? Se vad hon gör, vem hon pratar med, skicka själv ett meddelande och testa hennes gränser. En otrogen fru använder sig troligtvis av vår portal, här finns män och kvinnor som är ute efter villkorlöst sex utan förbindelser. Red ut ditt förhållande eller ge igen - anmäl dig idag.

Se fler bilder

Vänner

Johanna (23)

SexyBack (19)

Fantastique (28)

MarlaSing3r (29)

rainestorm (24)

HOTcurvz (23)

Redan medlem?